Friday, July 24, 2015

Wednesday, November 23, 2011

Road Tax & Insurans Keter....

Assalamualaikum...

Aper kabo semua...lama tak bersua dalam blog ni...nak update citer dah lekang tangan...almaklumlah sibuk cari duit sana-sini...kalau masyuk alhamdulillah...

Hmmm...tak baik mengeluh...duit guna pun ader sebabnyer...coz bulan ni nak hidupkan road tax 2 keta...kena kerja lebih kuat lagi ni...

Semoga kami sekeluarga dimurahkan rezeki...insyaAllah...

Amin...sekadar luahan raser...

Wednesday, November 9, 2011

Salam AidilAdha...

Salam Aidiladha untuk semua...

Semoga segala pengorbanan yang kita lakukan dapat mengajar erti kesabaran dan keredhaan dalam mencari ketenangan Ilahi InsyaAllah.

Ikhlas,

Azmi Sekeluarga.

Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin





Assalamualaikum,

Sempena Minggu Terakhir Ramadhan ni, nak wish Selamat Hari Raya.

Tak sempat nk bg kad raya, so sempat buat dalam blog ni je.

Minta maaf kalau ada buat salah, terkecil/terluka hati, terkutuk dan
macam2 lagi lah.

Minta halal makan dan minum dan jemput2 datang ke rumah raya nanti.

Yang nak balik kampung 2, drive carefully.

Ikhlas Dari:
Azmi & Family


Monday, December 6, 2010

Selamat Menyambut Awal Muharam

Assalamualaikum w.b.t

Semoga hidup kita diberkati olehNya InsyaAllah.

Dari;
Azmi Sekeluarga.

Salam Maal Hijrah



Ikhlas Dari;
Azmi Sekeluarga

Thursday, October 28, 2010

Majlis Kenduri Aqiqah & Cukur Jambul Puteri Kami

Assalamualaikum semua kenalan,


Dengan segala hormat & sukacitanya mempersilakan...
Ke Undangan Majlis Kenduri Aqiqah & Cukur Jambul Puteri Kami:
Nur Fateena Izma
Pada: 6 November 2010/29 Zulkaedah 1431H
Beralamat di:Felda Adela, Kota Tinggi, Johor
Atucara Majlis: 2.00pmBacaan Yassin, Marhaban, Cukur Jambul
Related Posts with Thumbnails